de bij - Reisverslag uit Fairlie, Nieuw Zeeland van Leontien & Johan - WaarBenJij.nu de bij - Reisverslag uit Fairlie, Nieuw Zeeland van Leontien & Johan - WaarBenJij.nu

de bij

Door: Leontien

Blijf op de hoogte en volg Leontien & Johan

24 Januari 2011 | Nieuw Zeeland, Fairlie

Een goedemorgen all.. :)
Even een klein berichtje tussendoor.
Die arme Johan is net door een bij geprikt... Adu seh... ;)

We gaan zo rijden naar Lade Tekapo, een mooi groenblauw gletsjermeer. Misschien nog wel door naar Mount Cook.

@Mieke & Bart: proficiat met kleine Margo. Wat zullen jullie blij zijn! :) Als we terug zijn willen we wel effe foto's zien hoor! gaat alles goed met jullie?
@Janny& DirkJsn: super leuk dat jullie onze verhalen volgen. Hopelijk krijg ik niet weer op mijn kop van Janny in een volgend coachtraject ;)
@P.Passie: ik denk iedere dag ook aan jou hoor! ben zo blij met mijn nieuwe kleertjes.. heb die jogging en die jeans steeds al aan.. heerlijk al die ruimte.. haha.. Xje aan Xavi...
:SMS update:: 26 januari 2011 :
2dagen flink gereden! We zitten al bijna links onderin van NZ(in te anau). We hebben flink berglandschap (dwars door het midden van NZ) gepasseerd. Prachtig! En de omgeving waar lord of the rings is opgenomen. Today weer hele dag regen, maar de versfruit ijs is heerlijk ook in dit weer.Xx

• 24 Januari 2011 - 21:53

Erwin:

Ach erme jong, deut het pien?

• 26 Januari 2011 - 19:36

Nikimo:

Ha a.s. papa en mama!!!
    Wat leuk om zo even op de hoogte te blijven van jullie belevenissen. Word er stiekem een beetje jaloers van...heerlijk zeg... En wat fijn om te lezen dat die kleine spruit van jullie het ook goed maakt! Geniet van jullie trip en hopelijk zien we elkaar sneel weer eens.
    Kussie, Nikimo

• 28 Januari 2011 - 15:42

Mam:

Blij dat ik jullie op de foto zie en hoor dat jullie het goed naar de zin hebben.Het lijkt mij wel wat in die"hulk-mobil". Behelpen maar ook dat heeft zijn charmes; alleen moet wel de zon meewerken. Het is wel goed geweest met al die regen. Heb je alles zo goed geregeld! Hier is niks aan te doen. Kom op ....morgen zon.
    En ga dan even rustig aan doen en genieten van de zon; dat hebben jullie verdiend met zo'n goede uitslag van het bloed en de echo's; en de uitslag van jullie nieuwe "home". Ga maar een feestje bouwen en eens lekker uit eten op dit alles. Proost!!!!
    Lars is drie dagen hier geweest, was wel gezellig, en gaat zometeen naar Tante Maria (zij had de griep en is weer opgeknapt) tot zondagavond. Dan is Anton weer terug.
    De kimono staat Johan goed! Net een echte japanner(maar dan big-size).
    Hij moet jou ook bijhouden in gewicht! (Grapje) maar dat zal wel lukken.
    Links rijden geeft geen problemen????
    Als Mieke en Bart dit ook lezen: van harte gefeliciteerd met jullie dochtertje en heel veel geluk samen.
    "de senioren v.d. Afrikareis".

Nou Leontien en Johan jullie zijn nog niet eens op de helft van de reis en maak er wat moois van.
    Kus kus kus (ook van pap)

• 28 Januari 2011 - 16:50

Tante Leny:

Wij volgen jullie ook via via en zien dat het jullie goed gaat. Zorg goed voor "klein juulke".
    Groetjes Ome Will en tante Leny